Marketing & Sales - Arthos! Technisch Bouwadvies

Ga naar de inhoud
Diensten

Marketing & Sales: ze zorgen voor bestaansrecht!  No Nonsense verkoop met en door Arthos! 

Ondernemen. De experts van Arthos! zijn óók zelf ondernemers, ze kennen het klappen van de zweep en hebben alle zaken, waar u als startend of reeds gestart ondernemer tegenaan loopt, al meegemaakt. Laat u niet wijs maken dat u als ondernemer alle zaken zelf eerst moet ervaren, het heeft al veel startende ondernemers de kop gekost. U mág dus gerust het wiel opnieuw uitvinden maar het is beter van niet. U bespaart tevens kostbare tijd die u beter kunt besteden aan uw product of aan uw dienst.

Merk Creatie. Heeft u een (nieuw) product of dienst dan is het van belang om daaraan een pakkende naam te bedenken en ook een goed logo kan van belang zijn. Dit kan kan Arthos! voor u verzorgen evenals de merkregistratie en het eigendomsrecht. Het is onderdeel van de totale vermarktingstrategie, want we vnden het leuk om ons met het hele traject te bemoeien; vandaar ook de slogan van Merk tot Werk. 

Marktonderzoek en marktetingplannen. Arthos verricht marktonderzoek en maakt sterke marketingplannen. Vraag een gratis sessie aan!

Marketing en Sales. De kern van de materie. Zonder goed marketing en salesplan heeft uw product, dienst of bedrijf geen bestaan. Arthos! heeft ruime ervaring in het bedenken en uitrollen van marketing en verkoopplannen getuige een reeks van uitgevoerde en geslaagde missies. Alle facetten van de verkoop worden in kaart gebracht en samen met u wordt de juiste strategie bepaald.

Verkoopondersteuning. Indien uw product of dienst een al dan niet brede inzet van verkooppersoneel vergt kan Arthos! ook dat traject verzorgen. Het trainen van verkopers is dagelijks onderdeel van de werkzaamheden van Arthos! Dit geld voor alle vormen van verkoop: van telefonische aquisitie tot key-accountmanagement

Verkooprealisatie. Een bijzonder onderdeel van onze takenpakket is het uitvoeren van een compleet verkoopplan inclusief doelstellingsrealisatie. U wordt dan volledig ontzorgt van dat deel wat veel ondernemers die zelf produceren als lastig ervaren. Arthos! doet het graag en goed en dit kan ook tegen vooraf afgesproken provisie of premieregelingen.  

Inkoopondersteuning. MarktFlex helpt u bij het inkopen van uw materialen of diensten. Arthos! zorgt ervoor dat u de scherpste prijs voor de beste kwaliteit betaald.


Tarieven Marketing en Verkoop.  

Na een intakegesprek maken wij voor u een plan op maat.  Neem contact op voor het maken van een afspraak en binnen enkele dagen heeft u een uitgewerkt voorstel voor al hetgeen u van Arthos! wilt.  
Het eerste gesprek is natuurlijk altijd gratis! 


Schakel experts met ervaring in, u kunt het meer één keer goed doen!


Terug naar de inhoud