Mc-home ervaringen - Arthos! Technisch Bouwadvies

Ga naar de inhoud
Diensten
logo Mc-Home.nl
Louter positieve ervaringen met webportaal Mc-Home.nl

Veel opdrachtgevers spreken lovend of het webportaal Mc-Home.nl.

Mc-Home.nl
Het is voor een nederlandse, belgische of Duitse particuliere opdrachtgever erg lastig om een mooi ontwerp te vinden zeker als het ook nog modern en kubistisch moet zijn. Daarnaast is er altijd een budget waarbinnen moet worden ontworpen en gebouwd.
Mc-Home.nl is een webportaal waar particulieren mooie ontwerpen voor woningen kunnen vinden. Tevens wordt er allerlei informatie gegeven over zaken die met bouwen te maken hebben, zoals moderne bouwsystemen van traditoneel tot het moderne staalframebouw maar ook over installaties, gevelafwerkingen en dergelijke. Dus alles wat voor de particulier va belang is om te weten voordat men laat ontwerpen en bouwen.  
Mc-Home.nl is opgezet om marktpartijen elkaar te laten vinden. De particuliere opdrachtegever kan via het portaal in contact komen met de partij die hij op dat moment nodig is. Dat kan een Architect of een rekenbureau indien men al een ontwerp heeft. Uiteindelijk kan men ook een aannemer vinden die de woning gaat bouwen. In tegenstelling tot andere portalen en website's wordt de bezoeker van de site Mc-Home.nl niet zo maar doorverwezen maar wordt te woord gestaan door deskundigen. Die bepalen samen met de aanvrager welke partij het best geschikt is om een eerste, veelal GRATIS traject uit te voeren.    
Architecten en de ontwerpen op de site.
De website wordt continue voorzien van nieuwe ontwerpen die worden gemaakt Architecten en ontwerpbureaus uit Nederland, Belgie en Duitsland. Een Mc-Home Architect houd ten alle tijden rekening met het budget van de opdrachtgever. Dat levert soms spanningen op met de wensen van de aanvrager maar vaak wordt er een midden gevonden in het uiteindelijke ontwerp.
Prijzen en Kosten
Bij de ontwerpen staan veelal de bouwkosten genoemd. Bij sommige nog niet veelal gelegen ana het feit dat het og een lopned proces is. Alle Mc-Home Architecen hebben zich geconformeerd aan de prijzen welke op de website staat genoemd, de aanvrager weet dus exact waa hij of zij aan toe is. Uniek is ook dat men niet gelijk het volledige contract hoeft te tekenen, het kan per fase, ook dit is duidelojk omschreven op het webportaal Mac-Home.nl
Bouwsystemen en installaties
De zoeker wordt een keur aan bouwsystemen voorgesteld. Na het ontwerpen wordt samen met de adviseurs het systeem gekozen welke het beste past, daarna volgen de installaties. De uitvoerende aannemers kunnen elke bouwsysteem aan.Terug naar de inhoud